Blev jobb idag igen. Var en som ville byta och då är det klart man ställer upp om man kan. Nästa gång kan det ju vara jag som behöver hjälp.

Blev 2 lätta träningspass idag. Vid andra passet spelades det musik när jag ställde mig på crosstrainern, men bara straxt efter började dom babbla nyheter PÅ FINSKA... hallå det tråkigt nog som det är i gymet, blir inte bättre av lyssna på det. Lite go musik är det lilla jag begär. De ville ju egentligen inte heller lyssna men vägrade byta för de tyckte det var kul att jag störde mig så. Ingen på gymet kan finska ska tilläggas (vad jag vet iaf).

Har varit ute och övningskört idag.
Hur mycket jag än tränar lär jag ändå vara skitnervös första larmen.

Bara automatlarm hittills, får se vad natten har att erbjuda.

Inte 100 % men känner mig piggare för varje dag som går (peppar peppar).
Vågar inte köra för fullt än, det tar vi på vasaloppet.

4 DAGAR!!!

Åååh... äntligen. Första träningen med laget, tyvärr på friskis. Okej, är kul där med, men börja faktiskt sakna den runda (o)vännen lite nu.

Idag var det nästan halverad styrka men vi, eller iaf de andra kämpade på bra. Penicillin tar slut på fredag så vill inte komma upp i för hög puls än.

På coren är det lite svårt att mygla, antingen gör man övningen eller gör man den inte och jag hoppar ju inte över saker. I morgon lär jag kunna hälsa träningsvärken välkommen ännu en dag. Spinningingen blev för mig lite som en cykeltur i solen, inte jättejobbigt men lite svettig ändå. Tråkigt att man inte kunde köra på för det andra sa att de var riktigt jobbigt idag.

Nästa vecka då jäklar!!

Sa till Skubbe (tränaren) att jag hoppas jag hinner hem till träningen på måndag. Vi åker från värmland på måndagen. Då fick jag tillbaka "klart du är hemma tills dess, du kommer ju bryta efter halva loppet." Tack för den!

5 DAGAR KVAR!

Kommer ha nr 18224

Herregud, har nog aldrig känt mig så här otränad. Det var i alla fall länge sedan. Har idag lite smått träningvärk här och där i kroppen. Detta efter 30 min innebandy där jag knappt sprang och sen 30 min på gymet där jag körde lättare än jag brukar.

Kan bara tänk mig hur kroppen känns på måndag.

Larm inatt, som tur var ett automat larm som inte var något.
Kände mig som en zombie.

Börja fundera på vad som ska med i helgen.