IFK Kalmar - Madesjö 0-6 (0-6)

Igår spelades detmatch ute på gasten i Kalmar. Motståndet var kalmars lag som ska spela i flickallsvenskan. Vet inte om det hade några som var med a-laget på träningsläger. Känns som de kommer få det tufft i den serien annars.

Första halvle började väldigt lojt från bägge lag och. Vi varken sprang eller gick dit ordentligt. Efter ca 10 min fick de en skada och vi kunde samla laget och snacka ihop oss. Därefter tycker jag vi tog tag i matchen och första halvlek var i stort sett spel på en planhalva. Riktig bra spel emellan åt och målen började komma. 3 av G2, 2 av bössan och 1 av mickis, om jag har rätt information. Inte i denna ordningen. De hade små snabba spelare så de tog vara på det bra när vi slarvade. Det händer ibland vi ska krångla till det istället för att spela det lätta alternativet. Det stod 0-6 i halvlek, men om vi satt våra självklara chanser, så kunde det varit mer.

Andra halvlek blir lite avslagen. Kalmar tjejerna är tuffare och sliter mer, medan vi krånglar lite mycket. Vi sätter varandra i svåra situationern och slarvar med kommunikationer därav släpper vi till ett par riktigt farliga lägen, men det lösde sig. Vi hade en hel del lägen framåt med men i denna halvlek gick inte bollarna in.

Laget: Emma - Jonna, Erika, Sanna, Lisa S - Erre, Mickis, Amanda J, Abbe - Bössan, G2
avb: Kullberg, Anna, Shaida

Har kollat lite kort från maldiverna i dag. En jobbarkompis var där förra året. Var och varannan dag kommer det erbjudande på grupon om billiga skidsemestra nu i vår. Tänk om bara kund sticka iväg.

Där är det enda som är lite synd med fotbollen att man är så uppbunden.
Hade varit bättre att vara löpare, bara packa ett par skor.

Sen var det ju den där saken som heter pengar.
Folk säger att jag inte har några utgifter med lägenhet och inga barn, men vi har två bilar som käkar pengar. Idrotter som nästan är ännu värre. Plus att båda är två vrålhungriga, 25 åriga idrottare. Om vi två ska äta och ha matlådor så lagar vi som om det var 8-10 person som ska äta...

Men det är ju så här jag valt att leva mitt liv, ingen tvingar mig och jag(vi) klara mig(oss) fint
Jobbiga är ju det är så mycket man vill göra

Över till annat. 
Börja känna mig riktigt pigg när jag tränar. På hugget, just nu är det kul att träna, både fotboll och övrigt. Imorgon ska jag hämta hem cyklarna, jäkligt surt att det verka ska bli kallt nu framöver, behöver börja samla mil och härda rumpan. För har ju en resa planerad 30 mil runt vättern i juni... hehe

 

Äntligen sitter jag i soffan, efter en dag fullspäckad dag med jobb.

Började med en heldag på anticimex.
 På väg till en kund i färjestaden stannade jag bilen och tog detta kortetKalmarsund helt stilla med utsikt över Kalmar och ölandsbron
Ska tillägga att det ligger lägenheter här bredvid, som från balkongerna ha denna vy
Dom lär inte kosta gratis

Efteråt blev det raka vägen till Sandbergs, tvärr inte konditoriet utan där vi har alla brädbitar.
Denna utsikt var det på detta jobbetInte lika uppiggande utsikt

Det var vara att börja mäta. Segt men skönt att veta att man gjort 9,5 h och inte behöver dit i helg. Kan kanske bli någon timme till, men hoppas de andra hinner klart när de gör sina timmar. Finns dock 18 pallar ungefär så får nog inte hoppas för mycket. Fördelen att det tar tid ger mer pengar. När jag skulle hem var jag glad att jag inte hunnit hem och äta för då hade jag troligtvis tagit cykeln. När vi kom ut både ösblåste (som jag sa när jag var liten) och ösregnade och var tacksam att ha en bil.

Imorgon ny dag... och nya jobb, brandstationen väntar