IFK Kalmar - Madesjö 0-6 (0-6)

Igår spelades detmatch ute på gasten i Kalmar. Motståndet var kalmars lag som ska spela i flickallsvenskan. Vet inte om det hade några som var med a-laget på träningsläger. Känns som de kommer få det tufft i den serien annars.

Första halvle började väldigt lojt från bägge lag och. Vi varken sprang eller gick dit ordentligt. Efter ca 10 min fick de en skada och vi kunde samla laget och snacka ihop oss. Därefter tycker jag vi tog tag i matchen och första halvlek var i stort sett spel på en planhalva. Riktig bra spel emellan åt och målen började komma. 3 av G2, 2 av bössan och 1 av mickis, om jag har rätt information. Inte i denna ordningen. De hade små snabba spelare så de tog vara på det bra när vi slarvade. Det händer ibland vi ska krångla till det istället för att spela det lätta alternativet. Det stod 0-6 i halvlek, men om vi satt våra självklara chanser, så kunde det varit mer.

Andra halvlek blir lite avslagen. Kalmar tjejerna är tuffare och sliter mer, medan vi krånglar lite mycket. Vi sätter varandra i svåra situationern och slarvar med kommunikationer därav släpper vi till ett par riktigt farliga lägen, men det lösde sig. Vi hade en hel del lägen framåt med men i denna halvlek gick inte bollarna in.

Laget: Emma - Jonna, Erika, Sanna, Lisa S - Erre, Mickis, Amanda J, Abbe - Bössan, G2
avb: Kullberg, Anna, Shaida