Genrep ska floppa va??
Är väl då det bli succe på premiär.
Jag tror det är så iaf.
 
Vi hade sista träningen innan Vissefjärda cupen i helgen och för att uttrycka mig milt så gick det jättedåligt för mig. Jaja, men då blir det nog bra på fredag. Har tränat hårt nu i början av veckan så visste väl att benen skulle vara sega. Bara idag, simning på morgonen, innebandy på eftermiddagen och fotbollsträning på kvällen.
 
Cupen är i Emmaboda sporthall. Ena laget spelar fredag, första matchen 19.15
Andra laget spelar lördag, första matchen 11.50
KOM OCH HEJA!
 
Måste börja ta lite bilder. Tycker själv det är mycket roligare att läsa när det är bilder.
Skärpning på mig!
 
 
 
cup, fotbollsträning, simning,
Idag var jag ner på stan och kollade om de fått hem objektivet till vår kamera och de hade dom :)
Nu kan vi även ta kort på långt, långt håll.
Nu måste vi dock antingen fixa en ny väska eller något till att ha objektivet i. Det löser sig.
 
Shopade lite i helgen.
Blev ju med onepiece.
Har så mycket mjukiskläder, men 149 kr då kunde jag inte låta bli.
 
Snackade löpteknink på jobbet igår.
Försökte tänka på det när jag joggade 5 km idag.
Jag hade ju bestämt vad jag skulle köpa för löpa skor, men nu sa han som varit på föreläsningen att man inte alls ska ha massa dämpning. Det gör att man springer fel, inte använder energin rätt och att man bara förflyttar skador upp till knäna, så nu är det bara att fundera och prova på nytt.
 
 
 
 
 
 
 
 
löpteknik, objektiv, onepiece,
I helgen var vi i Jönköping, en natt på hotell är aldrig fel.
 
Vi hade fått med något på hotellet som hette afternoontea-paket. En annan är ju inte så berest så tänkte att det är väl så man kan gå och ta sig en kopp te.
Inte riktigt så
Först fick vi vars ett glas mousserat vin. (Lasse fick cola istället för han skulle köra till hockeyn). sen fanns det ett stort bord med buffe där det var, små bullar, kex, skorpor, brieost, ost, vindruvor, cheescake, och andra godsaker och sen även te då. Var ju tur man inte missade detta.
 
Vi åkte ju upp för vi skulle gå på sportmässan. Vår tanke var ju att vi nog skulle gå på den både lördag och söndag. När vi varit där en timme kändes det som vi gått runt allt. Vi var sen kvarett par timma till och gick runt och kollade lite noggrannare på vissa saker.
 
Det fanns sen tid över, en sväng på stan och kvällen blev i kinnarpsarena där vi fick se hv spöa modo 4-1. Det som hade toppat var om vi hade vunnit halva potten där, ca 40 000kr, lite mer än det bruka bli i nybro ishall.
 
Under tiden på stan han jag glömma mina vantar mer än en gång. Första gången kom jag på och gick och hämtade dom, sen hade jag helt plötsig bara en vanta. Den andra är nog på team sportia eller resturangen, jag vet inte??
 
Idag blev det en lugn, morgon/förmiddag på hotellet. Vi tog en sväng till A6 innan vi sen begav oss hemåt.
 
Kvällen avslutades med fotbollsträning i sporthallen