YES!!!!!
Glädjen varade dock inte så länge, men det kommer vi till.
 
Har nu sprungit Lidingöloppet. De flesta här har säkert redan läst hur det gick på Facebook, men kör en kort version här ikväll. Längre kommer inom kort.
 
Jag gick ut lugnt och målet var ju under 3 h. Kom i mål på enligt min koll, 2.57.29. Där kom sen glädjedödaren. Mitt chip funkade så min tid registrerades inte alls. Var dock inne på resultatsidan nyss. En tredjedel av tjejerna på 3 milen hade inget resultat och även om det säkert var en del som inte startade och några som bröt men inte så många, så de har nog en del jobb att göra i efterhand där på Lidingö.
Jag gick tillbaka och försökte lösa problemet. Var ju sista i klassikern och känns som man gjort alla andra grejer i onödan annars.
De sa till mig att det skulle lösa sig för det filmar målgången så jag kommer få en måltid iaf, men själv tror jag inget förän jag ser det.
 
Så just nu har jag inofficiellt gjort EN SVENSK KLASSIKER!!!
är ju att man själv vet det som räknas men vore ju kul att kunna registrera den.
 
Benen är idag sjuk stela/stuma med träningsvärk i varenda muskel från rumpan och neråt.
Hur smart är man om man 4 dagar går och kör bodypump, som man kanske inte gjort på ett år och dessutom kötta förfullt. Vår fotbollsträning blev inställd i tisdag så bestämd mig för att gå på bodypump då. Borde kanske tagit det lugnt med tanke på loppet på lördag, men nej fullt ös. På utfall brukar jag inte har vikter alls, för tycker det är sjuk jobbigt där körde jag med 10 kg....
Hej på dig Träningsvärk!
 Mycket riktigt så känner jag fortfarande en hel del i både rumpa och baksida lår. Hoppas det bir lite bättre på
2 dagar
 
Blev attackerade av en mus på jobbet igår (kan va så att man måste varit med för att förstå det roliga)
I fredags när vi kom hem från branden kom det en liten mus springande när en var vid larmkläderna. Eftersom våra kläder skulle tvättas tog jag lånekläder och hängde på min plats. Var ledig nästa pass sen och då hade vår kläder kommit tillbaka så de hade slängt in mina i mitt skåp.
Igår på morgonmötet fick jag veta att den inte var fast än. Då skojade en kollega med mig och sa nu är det nya rutiner, man får börja med att skaka ur kläder och stövlar så det inte några möss.
Vad tror ni händer, jo när jag kommer och ska ta mitt tvättade ställ så hoppade ju ut en mus ur skåpet. Gillar inte småkryp, så skriker ungefär så som en tjej förväntas göra. De andra fick ju nu väldigt kul.
När vi sen hade övning på eftermiddagen och jag fick på mig larmbyxorna upptäckte jag en reva på benen så musen har helt enkelt knagt sönder mina byxor.
Mina kolleger blev än en gång roade. Musen hade gnagt hål på den enda kvinnliga brandmannens byxor.
 
Idag har gått ut på att planera typ en vecka framåt. Vet typ exakt vad jag ska göra hela tiden fram till tisdag lunch nästa vecka.
Klagar inte för jag gillar att veta vad jag ska göra, annars bli det lätt att jag bara sitter hemma och gör ingenting.
Nu är det dock lite packa för olika små reser och sen bara komma hem en stund och åka på en ny och sen till jobbet igen.
Alltid vid sådant här känns det ju som man glömmer något.
 
 
Måste tex ta med mig för att kunna betala räkningar. Ja, jag vet jag kunde har gjort det idag och skrivit i vilket datum det ska betala, men har testat det innan och även om jag skrev ett datum drogs det pengar direkt.
 
 
Mina gräsfotbollsskor fick idag gå i idée utan att göra en sista träning. Planen var kass efter allt regn. Har ju verkligen blivit höst på riktigt nu, iskallt och regn varje dag.
Med tanke på det så borde väl regnet vara slut tills på lördag, 15 grader och sol, så kan det ju ändå bli lite trevligt att springa Lindingöloppet. Tänk er själva att det ösregnar och du ska springa i terrängen PLUS att 15 000 redan sprungit där under den senaste 1,5 h....
 
Går att följa mig på Lidingöloppet. De verkar dock lite snåla så tror det bara finns sms tjänst och kostar 25 kr. Ska undersöka det här lite mer. Har iaf start nr 82215 och startar 13.40 på lördag.
 
 
Annars så fundera jag på om jag borde åka på något skidläger. Hade varit kul, men tänk om man är den enda som är själv och om det är jättekass och jättetråkigt. Det billigaste kostar ju ändå 2500kr för 3dagar, så är ju inte bara att åka.