MIF A Husqvarna 4-0 (1-0)
 
laget från vänster Emma - Lind Sara Hanna Jossan - G2 Issa Julia(ut 75) Totti(ut 46) - Emelie(ut 75) Bössan
avb: Mickis (in 45) Sandra (in 75) Lisa K (in 75) Jonna Erika
 
ett av många inlägg
 
Då har det äntligen varit premiär. Märktes innan matchen att det fanns nerver och att folk vara laddade. Var väldigt tyst och koncentrerat. Matchen börjar i hög fart och jag tycker det är vi som tar tag i matchen direkt. 1-0 kommer redan efter 3 min. Det är G2 som kommer runt på kanten och spelar in till Emelie som skarvar upp den i nättaket. Vi fortsätter att pressa på och Husqvarna har knappt ett skott mot mål de första 20 min. Det är i början rätt bra spel men det dippar sen lite och slutet av första är det väl lite Hawaiispel med långbollar hit och dit och överallt. Husqvarna har ett friläge som Emma räddar och även någon farlig hörna. Annars var det enkelt och bestämt i försvarsspelet. Vi skapade en del i första men det där sista saknades.
 
G2 i en av sin raider
 
Andra halvlek blir det full fart igen. Efter lite vila är ju alla pigga. 2-0 kommer efter 4 min genom Issa som tillslut slår in bollen efter inlägg från kanten, skott och returen där som hon placera i mål. Spelet i andra är lugnare och vi rullare mer boll. Vi kontrollera matchen tycker jag. 3-0 kommer genom ett inlägg från G2 som Mickis slår in efter att tagit löpningen i fullfart från mittlinjen, för att hinna fram. Ju mer matchen går så blir vi lite bekväma med vår ledning och slarvar lite med hemjobbet. De flesta gånger löser försvaret, men det Husqvarna lyckas komma till ett par frilägen men då räddar Emma. 4-0 kommer i slutet av matchen Lisa K väggspelar sig fram och kommer från sidan och skjuter in bollen.
 
Emelie i en av alla kamper med Husqvarna försvaret
 
Härlig öppning på säsongen. Skönt att slå det enda laget som nollade oss förra året.
Bra jobbat av alla.
Lite extra plus till Emma för viktig frilägsräddning i första(kunde blivit helt annan match om de hade kvitterat där), även G2 på sin ytterkant tycker jag gör en riktigt bra match.
 
skönt att veta att man lagkamrater som är så snabba att de till och med hinner rätta till håret
innan gör något mer (Bössan på bilden)
 
Sandra vinner duellen, men tyvärr inget mål
 
Skönräddning av Husqvarnas målvakt och på något konstigt sätt inte hörna

Kommentera

Publiceras ej