Gud vad jag inte längtar tills det är mörkt när man ska till jobbet på morgonen. Körde hem igår vid kvart i 9 och då var det ju nästan helt svart. Min kropp är inställd på att är det mörkt då ska man sova. Därav brukar den där 1 h resan till jobbet på vinterhalvåret ibland vara rena kampen mot ögonlocken.
 
Träningsformen är just nu är kass motiovationen är som bortblåst. Från att normaltsätt träna ca 2grr om dagen 6 dagar i veckan till att knappt vara sugen på att köra ett pass. Då är det illa. Just nu ser jag allt som inte är på jobbet eller fotboll(träning, match) som en bonus. Få nästan säga att jag gått ner mig till att vara en vanlig motionär.
Inga lopp i sikte kankse blir något mindre här under hösten, annars är det fotbollen som få ha fokus nu.
 
Undra om man skulle skaffa en hobby som inte har med träning att göra....
 
 
MIF B - Emmaboda 1-0 (1-0)
 
Det måste varit en ganska tråkig match att titta på. Mest närkampskrig ute på plan utan särskilt många målchanser åt något håll.
Var Emmaboda som börja de bäst. De bollarna och närkamperna. För det mesta fick vi stopp på deras forwards i backlinje om inte så hade vi Jessica i mål.
Trotts att de hade stora dela av boll innerhavet i början så skapade dom inte så jättemycket målchanser.
Det var då väldigt skönt när Alle (alicia) satte 1-0 efter ca 30 min. Ett inlägg från kanten som shaida nickar i ribban, men som Alle lyckas slå in returen på nere vid stolpen.
Trodde det skulle lossna nu, blev kanske lite bättre men det var nog mer för att Emmabodas spelare inte orkade springa i full fart hela tiden nu.
 
Andra halvlek var nog rätt jämn på plan. Ett fåtala chanser åt varje håll. Där nog Emmaboda var närmast mål på ett knappt friläge som Jessica räddar med en fotparad.
 
Härligt krig. Skönt att turen finns även hos oss ibland.
Kanske inte helt rättvist resultat, eller ju sporten går ju ut på att göra fler mål än motståndaren
och det gjorde vi ;)
 
Plus till Jonna som spelade mittback med mig och Jessica i mål som stod för ett par riktigt viktiga räddningar.
 
Japp är kvar nere på mittbacken, där för att stanna tror jag. Är jäkligt stor skillnad på hur trött jag är efter matchen när jag spelade innemitt mot nu på mittbacken. Både positionerna är kul på olika sätt.
 
Nu är det bara att ladda om Södermöre hemma på söndag
Har varit lite fullplanerade dagar så inte riktigt prioriterat det här. Har hunnit spelas 3 matcher a-laget vann förra helgen borta mot Kisa med 3-2 och idag hemma mot Landsbro med 6-2 matchreferat finns/kommer på madesjöshemsida. B-laget var förra helgen i Västervik och förlorade med 1-0. Själv precis som många andra jobbade jag. De var bara 4 ordinarie i damtruppen och sen u-lagsspelare. Har ju bara hört men de gjorde visst en bra match och var värda minst en poäng. Måndag-Torsdag var 4 dagar som gick alldeles för fort.Sandra en av min bästa vänner som jag läste SMO (till brandman) med var nere på besök. Blev mycket träning av olika slag och mycket snack som kan ha lett till att Lasse sömn kan ha rubbats under dessa dagar ;) Lite av det vi hittade på vara att Sandra fick testa att åka rullskidor för första gången i sitt liv. Vi åkte runt stan, grymt mycket längre än jag åkte första gången jag testade, men denna tjejen är ju grymt stark.Sk tilläggas att vanlig skidåkning och hon är inte direkt bästa vänner. När jag skulle träna fotboll på tisdag då drog hon in och körde dubbelpass på nordic club i Kalmar. Vad jag vet är detta ett av de dyraste ställerna i kalmar man kan träna på, då kanske man förväntar sig att de som lederpass kan sin koregrafi och klara av att ha deltagare som vet passet. På onsdagen var vi och paddlade i Emmaboda det blev en lyckad utflyckt. Den varma sommaren har ju gjort så att det var rätt lågt med vatten, så ibland blev vi tvungna att kliva ur och nån gång till och med lyfta kanoten. Vi paddlade i en å full med svängar så gällde att vara med och styra hela tiden. Sandra fick vara motor, satt fram och jag rodret, satt bak och styrde. Mot slut var det mest öppet och brett det var inte lika kul plus att vi började bli trötta. Att de hela sen kostade 50 kr för det var de enda kontanterna vi hade och i deras kortläsare var batteriet slut så vi slapp betala. Det roligaste på trippen var när vi höll på att bli anfallna av en KO haha.... i efterhand är det hela jäkligt kul :) På tisdag spela b-laget hemma mot Emmaboda kl 18.30 välkomna att kolla.