MIF B - Västervik 5-1 (2-1)
 
Japp då har det redan spelats match igen.
Det var ett riktigt revanchsuget gäng som var samlat.
Idag spelades matchen på åkrahäll gräsplan.
Länktar till vi få spela på vallen, är den planen man kan bäst.
 
Var västervik som började matchen bäst. Vi var knappt på deras planhalva första 10-15 min. Var vi där så hade slagit någon boll på måfå. Tog ett tag innan vi insåg hur mycket vi behövde ta i för att bollen skulle nå dit vi ville. Jag själv slog iaf galet många förlösa pass i början.
Vi arbeta upp oss mer och sista kvarten är väl helt okej i den jobbiga hettan. Det är Västervik som ta ledningen med 1-0 på en lång höjdboll, som studsen missberäknas på och dom lyckas slå in den.
Det är vi som skapar de farligaste målchanser men utan att få in bollen.
1-1 kommer inte långt efter deras ledningmål. Shaida spelar fram Alle som med lite kamp slår in bollen.
I slutet av första får vi en hörna som går tillbaka ut till Totti. Hon dra till med vänster och den går in i bortre gaveln.
 
Andra halvlek är vi piggare en första och sätter fart från början. Vi går dit i närkamperna och spelar runt bollen mer och chanserna kommer. Inte helt säker på målen ordning tror jag har rätt. 3-1 Emma K stå bra vid bortre stolpen på en hörna och kan slå in bollen. 4-1 gör Sandra, har för mig att det är friläge. 5-1 kommer Sandra fri lite vid sidan av mål går förbi målvakten och precis innan bollen går över kortlinjen lyckas hon slå in den till Shaida som kan slå in bollen i öppet mål. Vi skapade mycket i andra och kämpade till det var en kvart tjugo min kvar då var de rätt avslaget. Många trötta ben som inte gjorde mycket mer än det verkligen behövde. Västervik hade dock energi och pressade på bra men vår backlinje och Anna i mål löste det hela. Jojo och Camilla var nog dem som fick slita mest där i slutet för det var nästan bara på den kanten.
 
En härlig lag seger.
Lite plus till backlinjen som löste det mesta.
 
Bra jobbat Röda Familjen.
 
För de som missat passade a-laget på att slå FC Oscarshamn med 6-1 igår. Gött :)
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej