Rödeby - MIF 0-0 Idag var vi nere i Jämjö och mötte Rödeby i ett sista möte inför seriepremiären hemma på lördag. Det tog ett par minuter innan vi förstod att matchen börjat, men sen kom vi in i det mer och mer och satte press. Vi spelar bra idag och variera spelet ganska bra. Tyvärr får vi inte till det där allra sista idag, bollen vill inte. I första har vi väl inte de här solklara chanserna, men ändå flera som kunde lett til mål. Rödeby spelar bra och har skapar ett par chanser i första halvlek, men i andra blev det aldrig riktigt farligt.Det är en tuff match med mycket kamp. I andra trycker vi på bra och skapar flera solklara chanser som det ska vara mål på. Det märktes direkt om vi släppte fokus då ställde dom om, men vår backlinje var bra och löste det mesta, så det blev inga direkta farligheter. Det är laget som gör det bra idag, så svårt att utse några som var bättre, men Mickis med mig på mitten tycker jag var överallt och vann närkamper. Beröm till våra mittbackar med. De känns stabilt bak och man känner sig trygg framför.