Idag bjöd jag och Lasse in oss själva till en familj i Revsudden som vi känner genom skidåkningen. För att förena nytta med nöje så tog vi cyklarna dit. 4 mil var det och på vägen dit fick vi någon ynka droppe regn på oss och annars var det uppehåll, sol och medvind, så vi körde på i jäkligt bra fart, eller okej, jag låg på rulle i princip hela tiden var uppe och cyklade bredvid Lasse några korta sträckor ibland. En dag ska jag var mer vältränad än han om de så är när jag är 60 år gammal skiter jag i.
 
Väl framme tog vi ett bad så man inte var så svettig. Bra när man åker till folk som är lika idrotts intresserade, blir inte så konstigt då att man vill bada eller låna dusch och byta kläder och så.
 
Lasse testar simfunktioen på sin Garminklocka, 7m bara jobbat! ;)
Snygg man ser ut när man försöker simma i vågorna
Lite lek med
 
När vi skulle hem avaktade vi lite för det var så mulet och till och från regn. När vi körde var det sol men halvägs kom regnet, sen var det blött hem. Att det var massa motvind och små sega ben.Tog lite väl lång tid innan vi kom iväg, var hemma halv 6 typ och jag hade fotbollsträning kl 7. Lite kort tid med tanke på att tisdagar är den dagen med tuff träning,
 
Fotbollsträningen
Först körde vi styrka. Var tungt men tyckte kroppen blev lite mjukare efter den. Efter det var det passningsX:et och det kändes bra, sen gick det utför. Starter stod på tur. 10 st men blev en i straff med efter att en del tjuvstartade. Det var där låren lämna mig. Kunde inte trycka ifrån som jag ville. Vi körde 2 mot 2 med små mål. Spel 4 mot 4 med stora mål. Skott, mer spel och lite snabbhet i slutet med stegar och pinnar.
Ska inte säga att träningen inte gav mig något men fick inte ut det jag vill. Vet mycket väl att cyklingen blev lite för nära fotbollen, men har ingen match imorgon, så då gör det inte lite att man känner sig sliten idag,
 
1 DYGN KVAR sen SEMESTER!!