Team Södermöre - MIF B 1-3 (1-2)
 
Då har det spelats match igen. En vinst det är ju alltid positivt.
 
Matchen började i ett högt tempo och det var Södermöre som bestämde. Vi var inte riktigt men och kom väl egentligen in helt fel i matchen direkt. Positionsspel, markering, snack, understöd. Det var mycket som kunde varit flera klasser högre från vår sida. Södermöre står för det mesta bollinnerhavet. De skapar några chanser och har även en farlig frispark som Jessica boxar bort. Vi försöker att jobba oss in i matchen och börja skapa lite vi med och 0-1 kommer efter en hörna. Johanna Lind kämpar fel långt ut i straffområdet och får bollen mot bortre där Emma Karlsson är och dra in bollen i bottre krysset.
Södermöre kvittera till 1-1 där deras spelare kan runda Jessica och trots tight vinkel slå in bollen.
Tycker vi höjer oss lite i slutet av första och försöker rulla boll på marken.
I slutet slår Jonna (kan varit Camilla, osäker) en långboll till Alle som utifrån lyckas lobba in bollen över målvakten, 1-2.
 
Andra halvlek
Södermöre satte väl press mest hela halvleken, även här var det dom som stod för det mesta bollinnehavet. Dock utan att skapar några direkta chanser. Vår backlinje tog hand om deras 3-4 forwards eller hur många de nu var där ett tag. Under deras press så blev det att vi låg på kontring och kunde utnyttja våra snabba forwards. Vi hade flera bra lägen och ett par frilägen och ett av dessa kunde Alle (Alicia) förvalta och göra 1-3.
Andra halvlek var mest en massa kamp och långbollar från vår sida. Vi kändes jäkligt stressiga även när vi ledde med 1-3. Är ju bra att vi kan vinna även om kanske inte är helt 100 nöjda med vår match.
Vi kan tacka vår backlinje för vinsten återigen ett stort slit jobb.
 
Positiva som vi tar med oss är att även om vi blir tillbakapressade så skapar vi flera bra lägen. Vi gör mål! Alla sliter och kämpar även om spelet inte funkar så blir det bättre bara alla jobbar.
 
Tror det kan legat lite underskattning bakom vårt spel, inte medvetet men det finns där i huvudet.
 
Plus till Johanna N, Camilla och Alicia
 
 
För min egen del. Har spelat innermittfältare varje match. Träningsmatcherna kände jag att det funkade bra jag hade koll, visste vad jag gjorde. Men senaste matcherna, inte okej! Igår kändes de bara som att jag sprang och irrade alltid på fel plats och runt spelade.
Nu jävlar ska det blir bättring.
Hemma mot FCOscarshamn b på måndag, då Jävla!

Kommentera

Publiceras ej