Idag bjöd jag och Lasse in oss själva till en familj i Revsudden som vi känner genom skidåkningen. För att förena nytta med nöje så tog vi cyklarna dit. 4 mil var det och på vägen dit fick vi någon ynka droppe regn på oss och annars var det uppehåll, sol och medvind, så vi körde på i jäkligt bra fart, eller okej, jag låg på rulle i princip hela tiden var uppe och cyklade bredvid Lasse några korta sträckor ibland. En dag ska jag var mer vältränad än han om de så är när jag är 60 år gammal skiter jag i.
 
Väl framme tog vi ett bad så man inte var så svettig. Bra när man åker till folk som är lika idrotts intresserade, blir inte så konstigt då att man vill bada eller låna dusch och byta kläder och så.
 
Lasse testar simfunktioen på sin Garminklocka, 7m bara jobbat! ;)
Snygg man ser ut när man försöker simma i vågorna
Lite lek med
 
När vi skulle hem avaktade vi lite för det var så mulet och till och från regn. När vi körde var det sol men halvägs kom regnet, sen var det blött hem. Att det var massa motvind och små sega ben.Tog lite väl lång tid innan vi kom iväg, var hemma halv 6 typ och jag hade fotbollsträning kl 7. Lite kort tid med tanke på att tisdagar är den dagen med tuff träning,
 
Fotbollsträningen
Först körde vi styrka. Var tungt men tyckte kroppen blev lite mjukare efter den. Efter det var det passningsX:et och det kändes bra, sen gick det utför. Starter stod på tur. 10 st men blev en i straff med efter att en del tjuvstartade. Det var där låren lämna mig. Kunde inte trycka ifrån som jag ville. Vi körde 2 mot 2 med små mål. Spel 4 mot 4 med stora mål. Skott, mer spel och lite snabbhet i slutet med stegar och pinnar.
Ska inte säga att träningen inte gav mig något men fick inte ut det jag vill. Vet mycket väl att cyklingen blev lite för nära fotbollen, men har ingen match imorgon, så då gör det inte lite att man känner sig sliten idag,
 
1 DYGN KVAR sen SEMESTER!!
 
Fotbollsträning på kvällen igår. Vi körde en passningsövning, som vissa verkade krångla till ännu mer, men tillslut satt den. Vi körde sen 3 mot 2 och 4 mot 3 och det var väl blande anfall där. Vi avslutade med att spela. 8 mot 7. Konstigt men 99% av träningarna(känns det som) är vi alltid ojämn med utespelare. Hur kan det bli så??
Träningen var väl okej. Känner av för egen del att det varit uppehåll. Är inte riktigt vän med bollen än. Får ta tag i det ikväll.
 
När jag kom hem igår var mannen i fullgång med att grilla hemmagjorda hamburgare :)
 
Lindsdal - Madesjö 1-2 (0-0)
 
Ja då har även jag kommit igång med matchträningen. Idag mötte vi Lindsdal borta. Vi åkte dit med 12 spelare och flera lite småkrassliga, så var skönt att vi lyckades vinna. Var skönt att vi idag slapp spela på konstgräset, det gjorde de flesta lite glada iaf.
Jag kom till Madesjövallen med tron om att hoppa in 20-30 min eller något. Blev 90 min som ytterback. Sjuk trött efter.
 
Till matchen då. Tycker vi börjar bäst första kvarten är det vi som är piggast och spelar runt. Vi lyckas väl inte komma till jättemycket farligheter men vi pressar på. Därefter tappar vi och kommer fel med i stort sett hela laget. Vi kämpar dock hela tiden och var mycket vilja ibland, kul att se. Emma gör en jätteräddning, hon styr undan ett skott som hae gått in i krysset annars. Vi höjer hos lite i slutet igen och skapar en del chanser, men lyckas inte göra mål.
 
Andra halvlek tycker jag vi har bra koll. De försöker slå bollar på ytan mellan vår backlinje, men vi löser det. 0-1 Bössan lyckas med hela kroppen kämpa och tillslut lägga in bollen(jag tycker det se ut som hon gör det iaf) efter en frispark av Issa. Vi försöker stå upp men bara några minuter senare får de på ett skott utifrån som seglar sig in i kryss över Emma. Kändesväldigt snörpligt... Vi fortsätter och kämpa. Är en svänging match med mest kamp mitt på planen. Tycker vi har lite mer chanser att avgöra och tillslut lyckas Bössan springa sig fri på en boll och säkert placera bollen vid sidan om deras målvakt.
 
Härligt kämpa med dessa förutsättningar. Bra inställning när väl matchen började. Nu kör vi på lördag.