MIF B - Karlskrona 2-1 (0-0)

Laget (fv): Jessica - Jonna Holm Skruven Emma K - Alle Mickis Erika Madde - Sandra Shaida
avb: Fia H, Natalie

Det viktigaste är att man har gjort fler mål än motståndarna när slutsignalen går,
inte hur snyggt man spelar.
Detta kan man väl säga visade sig idag.

Första halvlek tycker jag att vi började rätt bra. Vi rullade runt och det är jämt. Tycker nog vi är lite bättre men vi tar oss bara till straffområdet. Det där sista saknas och vi kommer inte till så många riktigt bra avslut.
Vi krigar på och är inte så mycket att säga. Vi tappar väl lite på slutet och Karlskrona får lite press på sig i och med alla deras långa inkasst.

Andra halvlek sätter vi fart från början och får ganska tidigt ett 1-0 mål. Sandra spelar fram till Shaida som kommer från kanten och får in bollen vid bortre stolpen. Karlskrona börja slå ännumer långbollar för att försöka utnyttja sina snabba forwards, men vår backlinje hade stenkoll och släppte inte en tum. Kom de förbi så var Jesssica i målet ivägen.
Vi fick även 2-0 genom Sandra. Här var det Shaida som spelde bak en boll och Sandras skott gick in över målvakten.
Nu pressar Karlskrona på ordentligt och vi slappnade nog av lite här med. Reduceringen kom. Vi ute spelare gick inte på och KFF spelare testade ett skott utifrån, som seglade in bortre delen av målet.
Vi var riktigt tillbakapressade nu. Vi kom inte upp i press, så de kunde matalångbollar.
På en hörna kom kvitteringen trodde många, men det blev bortdömt för hans. Helt riktigt av de som såg. KFF spelarna höll väl inte med.
Nu var vårt skönspel utom all existens, men vi krigade. Alla verkligen offrade sig för laget.