Landsbro - Madesjö 1-6 (0-4)
 
Gårdagen gick för mig i ett velande. Är lite småförkyld och hade igår smått känning i halsen. Bestämde mig först på kvällen att följa med. Oftast är det ingen som behöver byta så kände att troligt att jag måste spela.

Är i efterhand väldigt glad att jag hängde med. Väldigt ovanlig syn (tur) mot hur våra matcher brukar se ut.
 
De första 5 min var vi inte med i matchen vi var kvar i Emmabodas lugna tempo. Landsbro däremot satte fullfart och från början och. De hade ett par riktigt farliga frisparkar i början, men inga mål. Istället var det vi som gjorde 0-1 genom Erre, som snackat till sig bollen och, så Emelie passade bak den så Erre kunde placera in bollen. 0-2 kommer efter en hörna som först blev lite låg men Kullberg lägger in den på nytt och sen är vi som vi säger vi ska göra, vara där och fightas och idag går bollen in. Tror det var Lisa som gjorde det. Första halvlek annars ut  (från sidan) som så att Landsbro körde på i högt tempo och var dem som hade mest av spelet, men som tur var spelade vår backlinje väldigt stabilt och undanböjde de största farligheterna. Var det så att de lyckades skjuta så var Tova där. Hon fick göra några riktigt bra räddningar idag. Vi slog mest iväg bollarna på minst och förlust för att inte slarva bort bollen. Emelie och Bössan vet nog knappt själva hur själva dom jobbade många gånger. De sprang på allt, men vi var rätt tillbakatryckta och mittfält vara flera gånger 10-15 m bakom forwards. Men turen och slitet höll i .samtidigt som vi arbetade oss mer och mer in i matchen. Vi kontrade till oss ett par frilägen, men det var inte där målen kom. Istället kommer 0-3 efter att Bössan fullföljt på en höjdboll och precis innan målvakten får hon den på ett åt sidan så Emelie kan slå in bollen. Även 0-4 kommer innan paus G2 slår ett inlägg som letar sig in i bortre gaveln. Kan säga att målen bara kom, medans de riktiga chanserna missade vi.
 

Andra halvlek gick vi ut för att stänga till matchen. Inte släppa in något i början. Det blåste en del och nu hade vi medvind. Tempot är nu något lägre och vi rullar lite bättre. Nu är det rätt jämt på på planen. Vi tar över matchen något och har många anfall. Mickis hinner inte så mycket mer än hoppa in förän hon slår in 0-5 i nättaket från nära håll. Efter detta känns det lite avslaget men med många hårda dueller. 0-6 kommer sen genom Bössan och tyvärr lyckas vi inte hålla igen och men några minuter kvar gör 1-6.
 
Det är en redig kämpa match där det känns som vi ändå är värda segern. Siffrorna speglar väl kanske inte riktigt matchen. Vi har flytet med oss idag och sätter sådant som annars inte brukar gå in. Har nog aldrig sätten sådan här match var mycket roande och komisk.
 
Att sen efter matchen samtidigt få veta att Mariebo slagit Husqvarna med 3-0 gav ju ett perfekt slut innan sommar uppehållet som stavas SERIELEDARE. Nu gäller det bara att hålla formen under hösten.
 
Plus idag till Jojo som stod för många viktiga brytningar och Emelie och Bössan som sprang på det mesta och skapade lägen själva. Även stort plus till Tova som var väldigt bra och stabil idag bara synd att hon inte får hålla nollan.
Välkommen Emeric
 
här tillsammans med sin första present, Kaninen
 
Misstänkte att detta var på gång redan i morse. Skicka sms både till Johanna och Roger men inget levererades och mycket riktigt var dom på BB. Tog dock lång tid innan de ringde.
 
 
 
Hur liten får man vara....
 
Så här såg det ut för snart tre år sen....
 
 
...går et se någon syskonlikhet??
 
 
 
Längtar efter min lediga dag imorgon, ska bli riktigt nice. Bli nog slöa i soffan dag, men får nog försöka städa lite iaf. Är så att både jag och Lasse är på gränsen till förkylda och har små känningar i halsen. Det är vid dessa tillfällen man inser hur mycket tid man skulle ha om man inte tränade. Det är vi samma tillfälle man fundera på att lägga av och göra vad man vill när man vill, resa massor. Problemet är att efter en halvdag ungefär börjar vi båda att klättra på väggarna. Vi är väl inte riktigt som knarkarna om det inte får sitt knark, men nästan.
 
Har spelats fotboll på madesjövallen i kväll, b-laget mött Kalmar södra. Kunde glatt gå in och läsa på nätet att det blev vinst med 4-1. Härligt jobbat, nu är vi med den övre halvan och krigar. Hoppas inte förkyldningen stoppar mig söndag. Börja bli redigt spelsugen nu
Sitter på brandstation, så har inga upplysningar alls förutom resultatet.
 
Nu så här mitt den regninga sommaren, så är frågan om man ska orka dra med skidorna upp till värmland nästa helg. Vansbro simmet står på schemat först, sen blir vi kvar några dagar hos Lasses föräldrar. Han ska några dagar till Torsbytunneln (vissa tycker inte det räcker med snö på vintern). Nu ska bara jag bestämma mig om jag ska hänga med någon dag eller inte. Vore ju kul att känna på de nya skidorna...men på sommaren (inomhus!!)??